IfjúságiProjekt

Krisztinavárosi Hajléktalan Centrum

Település: Budapest

Tevékenységek:

Hajléktalan emberek ellátása


Térképre

Krisztinavárosi Hajléktalan Centrum

Intézményünkben hajléktalanná vált emberek számára nyújtunk nappali és éjszakai ellátást, krízisidőszakban idpszakos férőhelyekkel bővítjük férőhelyeinket. 

A nappali melegedőnkben hajléktalan emberek számára nyújtunk ellátást. Fontosabb szolgáltatásaink: fürdés, mosás, telefonálás, csomagmegőrző, értékmegőrző, internet, szociális ügyintézés, ruhaosztás, ételmelegítés. A szolgáltatásokról és azok igénybevételéről nyitvatartási időben adunk bővebb felvilágosítást. A melegedő igénybevételének feltétele a 7 hónapnál nem régebbi negatív tüdőszűrő lelet.

Az éjjeli menedékhelyen 40 fő elhelyezése lehetséges egész évben. Az utcai gondozó szolgálatokkal vagy a nappali melegedővel együttműködő, közterületen éjszakázó férfiakat fogadunk elsősorban a budai oldalról. Fontosabb szolgáltatások: zárható szekrény, fix ágy, szociális esetkezelés, fürdés, mosás, tévé, internet, ételmelegítés. A szolgáltatás térítésmentes.

A krízisférőhelyeken november 1-től április 30-ig, krízisautó vagy utcai gondozó szolgálat közreműködésével fogadunk közterületen éjszakázó hajléktalan férfiakat. Az elhelyezés matracokon történik az előtérben. A bekerüléstől számított 3. naptól 7 hónapnál nem régebbi negatív tüdőszűrő leletet kérünk. Fontosabb szolgáltatások: fürdés, mosás, értékmegőrző, ételmelegítés.

Fogadóhely adatlapja

Fogadóhely neve: Krisztinavárosi Hajléktalan Centrum
Település: Budapest
Irányítószám: 1013
Cím: Feszty Árpád utca 6-8.
Tevékenységek:

Hajléktalan emberek ellátása

Honlap: https://www.maltai.hu/tevekenyseg/intezmeny/33
Telefonszám:
Kapcsolattartó neve: Rozsos Renáta
Kapcsolattartó e-mail: rozsos.renata@maltai.hu
Minősítés:
Térképre:

Értékeld a fogadóhelyet!

Segíts másoknak a jellemzéseddel megtalálni a számukra ideális fogadóhelyet.