Adatvédelmi és jogi tudnivalók


Általános tudnivalók

Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület tiszteletben tartja és védi azok személyes adatait is, akik a www.adomanyozz.hu weboldalon keresztül kapcsolatba kerülnek velünk.

Egyesületünk által végzett adatkezelésre a hatályba lévő jogszabályok az irányadóak.

Amennyiben Ön a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület támogatója, az Ön adatai védelmére vonatkozó információkat az Adatvédelmi tájékoztatóban talál. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület nem felelős azoknak az oldalaknak az adatkezeléséért, melyekről, illetve melyekre link mutat www.adomanyozz.hu honlapjára, valamint honlapjáról.


Adatok felvétele

A honlapon lévő információk megtekintéséhez valamint adományozás lebonyolításához kötelező módon személyes adatok megadása nem szükséges. Egyes szolgáltatások igénybevételéhez azonban, - mint például adóigazolás igénylése, támogatói listában való megjelenítés vagy hírlevélre való jelentkezés, bizonyos személyes adatokra (pl. név, lakcím, adószám, stb) szükség van.


Adatok felhasználása, továbbítása

Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről az érintettet tájékoztatja, és ehhez előzetes hozzájárulását megszerezi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy ezt követően hozzájárulását bármikor visszavonja.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület az általa kezelt személyes adatokat harmadik fél számára, a jogszabályokban meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között nem továbbítja.


Adatbiztonság

A kezelt személyes adatok jogosulatlan felhasználása és az azzal kapcsolatos visszaélések elkerülése érdekében társaságunk kiterjedt műszaki és üzemeltetési biztonsági intézkedéseket alkalmaz. Biztonsági eljárásainkat rendszeresen ellenőrizzük és a technológiai fejlődéssel összhangban fejlesztjük.


Tájékoztatás

Írásbeli kérés esetén a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület tájékoztatja az érintetteket személyes adataik kezeléséről.


Jogi tudnivalók

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott és képes anyagokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti: A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület jogosult. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület logó és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület termék és szolgáltatásnevek, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület védjegyei.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott vagy képi anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület kifejezetten kizárja.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Mi az a Máltai IfYou program?

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Ifjúsági Önkéntes Közösségek Hálózata projektje egy több pillérből álló elképzelés, melynek fő célja volt egy olyan ifjúsági önkéntes rendszer kialakítása és fenntartása, amely egészen a középiskolát megelőző évektől abba az irányba tereli a fiatalokat, ami biztosítja számukra a folyamatos részvételt, az önkénteskedés által kialakult közösségi élményt és annak állandóságát, hálózatba történő szervezését.

Mit kell tennem, ha önkénteskedni szeretnék?

1. Regisztrálj

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a Máltai Szeretetszolgálat által végzett karitatív tevékenységek közöl valamelyik, regisztrálj!

Regisztrálok

2. Keress fogadóhelyet

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat országszerte számtalan témakörben biztosít lehetőséget, hogy segíthess másokon. A fogadóhely keresővel egyszerűen le tudod szűkíteni a hozzád mind fizikailag, mind lelkületileg legközelebb álló helyszínt.

Keresés

3. Jelentkezz

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat országszerte várja önkéntesek jelentkezését. Ha már kiválasztottad a neked leginkább testhezálló helyet, jelentkezz! Ezután a hely munkatársi közül felveszi veled a kapcsolatot.

Jelentkezem

4. Minősíts

A fogadóhelyeket a saját, szigorú minőségbiztosítási rendszerünkkel folyamatosan értékeljük, azonban tudjuk, hogy a személyesen szerzett és megosztott tapasztalatoknál nincs hatékonyabb. Ezért kérünk arra, hogy miután eltöltöttél valamennyi időt a helyen, írd le véleményed, hogy mások is hasznosítani tudják a tapasztalataidat.

Értekelek

Kiemelt fogadóhelyek

Máltai Ifjúsági Önkénteskedés

Dialóg Egyesület

Település: Miskolc

Máltai Ifjúsági Önkénteskedés

Játszótér - Miskolc

Település: Miskolc

Gyermekek és családok ellátása

Máltai Ifjúsági Önkénteskedés

Természetes Életmód Alapítvány Agostyán

Település: Tata-Agostyán

Oktatás, nevelés