IfjúságiProjekt

Nyolc Boldogság Alapítvány

Település: Pécs

Tevékenységek:

Idős emberek ellátása

Gyermekek és családok ellátása

Fogyatékkal élő emberek ellátása

közösségszervezés

rendezvényszervezés


Térképre

Nyolc Boldogság Alapítvány

A Nyolc Boldogság Alapítvány 1993. június 15-én alakult azzal a szándékkal, hogy anyagi és erkölcsi támogatást nyújtson az időseknek, hátrányos helyzetűeknek szociális helyzetük javításában, valamint az ezzel szorosan összefüggő betegségmegelőző és gyógyító ellátást biztosítsa, továbbá a hajléktalanokat támogassa. Munkatársaink önkéntesként végzik tevékenységüket. Körükben megtalálhatók a legkülönbözőbb szakterületek képviselői, kiknek magas szintű szakértelme és egyéni felkészültsége a garancia arra, hogy az Alapítvány projektjei sikeresek legyenek. Nem a Nyolc Boldogság Alapítvány fejlesztése a cél, hanem az Alapítvány eszköz arra, hogy önkénteseink szakmai segítséget nyújtsanak a hasonló területen működő civil társaiknak.
Ezen célok megvalósítását több módon hajtja végre a szervezet. Egyrészt közvetlenül juttat adományokat a rászorulóknak, másrészt olyan tevékenységeket végez, melynek során széleskörű kapcsolatrendszert építhet ki az adományozói körrel (előadások szponzorálása, konferenciák szervezése). Az Alapítvány ezen kívül olyan szervezeteket támogat bevételeiből, melyek az Alapítvány célkitűzéseit hatékonyan megvalósítják.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pécsi Csoportjával sikerült gyümölcsöző munkakapcsolatot kialakítani. A Nyolc Boldogság Alapítvány a rendelkezésére álló eszközökkel támogatja az MMSz Pécsi Csoportjának projektjeit, programjait.

Fogadóhely adatlapja

Fogadóhely neve: Nyolc Boldogság Alapítvány
Település: Pécs
Irányítószám: 7629
Cím: Apafi utca 99-101
Tevékenységek:

Idős emberek ellátása

Gyermekek és családok ellátása

Fogyatékkal élő emberek ellátása

közösségszervezés

rendezvényszervezés

Honlap:
Telefonszám: 308224603
Kapcsolattartó neve: Fehér Angéla
Kapcsolattartó e-mail: 8boldogság@gmail.com
Minősítés:
Térképre:

Értékeld a fogadóhelyet!

Segíts másoknak a jellemzéseddel megtalálni a számukra ideális fogadóhelyet.