Szent Erzsébet Otthon

A debreceni Szent Erzsébet Otthon 2003 óta várja az idős embereket. Az intézmény azzal a céllal épült, hogy olyan idős személyeknek kínáljon teljes körű ellátást, akik biztonságot nyújtó, szeretetteljes környezetben szeretnék élni mindennapjaikat.

A hétköznapokat változatos programokkal próbáljuk színesebbé tenni, ezzel is segítve, hogy a figyelmük ne a gondokra irányuljon. Szervezünk számukra társasjátékozást, szellemi vetélkedőt, kézműves foglalkozást, nóta és népdalkört, lengőtekézést, kívánságműsort, közös versolvasást, tánctanulást, kirándulásokat, lelkigyakorlatokat.

Együtt ünnepeljük az egyházi és nemzeti ünnepeket, melyekre a lakóink közül többen szívesen készülnek verses és énekes műsorral.

Célunk, hogy lakóink szeretetteljes környezetben, aktívan bekapcsolódva a napi programokba, közösségben töltsék életüket.

Szeretettel fogadunk olyan előadókat, csoportokat akik előadásukkal, alkotásaikkal lehetőséget adnak a kulturális életünk színesítésére.

Intézményük lehetőséget biztosít a fiataloknak önkéntes és szeretetszolgálat teljesítésére, mely lakóink számára évről évre gyümölcsöző kapcsolatok kialakítását teszi lehetővé.

Aktuális híreink az intézmény Facebook oldalán tekinthetők meg.

Fogadóhely adatlapja

Fogadóhely neve: Szent Erzsébet Otthon
Település: Debrecen
Irányítószám: 4030
Cím: Tátra u. 2-6.
Tevékenységek:

Honlap: www.szenterzsebetdebrecen.hu
Telefonszám: 06 52/503-300
Kapcsolattartó neve: Tóth Attila
Kapcsolattartó e-mail: szt.erzsebet.otthon@gmail.com
Minősítés:
Térképre:

Értékeld a fogadóhelyet!

Segíts másoknak a jellemzéseddel megtalálni a számukra ideális fogadóhelyet.