IfjúságiProjekt

Budapesti Józsefvárosi Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Általános Iskola

Település: Budapest

Tevékenységek:


Térképre

Budapesti Józsefvárosi Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Általános Iskola

“Ha a sokféleség közös alapot és célt talál, nagy dolgot szülhet. Mindenki megőrzi másságát - de egy irányba húz. Ez a fejlődés útja, az élet minden színterén.”  

Ji King 

Intézményünkben tanulásban akadályozott, beszédfogyatékos, valamint autizmus spektrum zavarral, vagy egyéb pszichés fejlődési zavarral küzdő sajátos nevelési igényű gyermekek egyénre szabott fejlesztését, nevelését-oktatását valósítjuk meg. 

Biztonságot adó, gyermekközpontú intézmény vagyunk. Családias, kis létszámmal működő osztályainkban a gyermekek barátságos hangulatban tanulnak. A nevelés-oktatást differenciált formában valósítjuk meg. Az egyénre szabott fejlesztés tanórákon és tanórán kívüli tevékenységek során változatos formában és keretekben, tevékenykedtetéssel történik.

Nagy hangsúlyt fordítunk a szociális-kommunikációs készségek, a gondolkodási képességek, a figyelem, emlékezet, és praktikus készségek fejlesztésére annak érdekében, hogy a későbbiek során, a mindennapokban tanulóink jól boldogulhassanak, sikeresek és saját képességeiknek megfelelően önállóak legyenek. Pedagógusaink közös célja, hogy a tanulók sikerélményekhez jussanak, tehetséges tanulóink képességeiket kibontakoztathassák.

Tanórai és szabadidős tevékenységeket biztosítunk a gyerekek számára: a számunkra elérhető kereteken belül gyakran szervezünk múzeum, színház, bábszínház stb. látogatásokat, kirándulásokat, nyári táborozást, erdei iskolát. 

Fogadóhely adatlapja

Fogadóhely neve: Budapesti Józsefvárosi Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Általános Iskola
Település: Budapest
Irányítószám: 1084
Cím: Tolnai Lajos u. 11-15.
Tevékenységek:

Honlap: https://jegymiai.hu/
Telefonszám:
Kapcsolattartó neve: Somogyvári Fanni
Kapcsolattartó e-mail: titkarsag@jegymiai.hu
Minősítés:
Térképre:

Értékeld a fogadóhelyet!

Segíts másoknak a jellemzéseddel megtalálni a számukra ideális fogadóhelyet.