Kalamáris Egyesület

Egyesületünk, a Kalamáris Ifjúsági Egyesület 1993-ban alakult azzal a céllal, hogy a megyében működő ifjúsági alkotókörök, művészeti körök érvényesülését segítse. Alapvető célunk hogy a fiatalokat és a velük foglalkozó szakembereket, felnőtteket, szervezeteket az őket érintő és érdeklő információkkal lássuk el, ifjúsági programokat szervezzünk, elősegítsük ifjúsági közösségek születését.

 

Szervezetünk az évek során, tevékenységén keresztül vált ifjúsági szervezetből ifjúságsegítő, majd az önkéntességgel, a hátrányos helyzetű csoportokkal foglalkozó civil szervezetté. Az önkéntességet nem csak módszertanilag segítettük, de folyamatosan igyekszünk olyan programokat kezdeményezni, amely során ki is próbálható az önkéntes tevékenység, mivel a tapasztalati tanulást tartjuk az ismeretszerzés és a képesség fejlesztés legjobb eszközének. Nemcsak mi kezdeményezünk azonban, hanem teret is adunk azoknak a fiataloknak, akik szeretnék magukat kipróbálni akár projekttervezésben, megvalósításban, akár az önkéntességben.

A közelmúlt és a jelen programjai az Erasmus + támogatási rendszerében megvalósuló ifjúsági cseréink, amely során egy-egy, a mai 16-30 éveseket érintő témát járnak körül különböző ország fiataljai. Nemcsak résztvevők vagyunk ezekben a programokban, de a projekteket kitalálók és megvalósítók is.

Fogadóhely adatlapja

Fogadóhely neve: Kalamáris Egyesület
Település: Nyíregyháza
Irányítószám: 4400
Cím: Budai Nagy Antal utca 22.
Tevékenységek:

Honlap: www.kalamarisegyesulet.hu
Telefonszám: +36 30 777 9065
Kapcsolattartó neve: Groska Éva
Kapcsolattartó e-mail: kalamarinfo@gmail.com
Minősítés:
Térképre:

Értékeld a fogadóhelyet!

Segíts másoknak a jellemzéseddel megtalálni a számukra ideális fogadóhelyet.