IfjúságiProjekt

Gondviselés Háza Családok Átmeneti Otthona - Esztergom

Település: Esztergom

Tevékenységek:

Gyermekek és családok ellátása


Térképre

Gondviselés Háza Családok Átmeneti Otthona - Esztergom

Intézményünk elsõsorban Esztergomból, de szükség esetén az egész ország területérõl fogad be családokat. Életviteli-, szociális-, családi krízis miatt hajléktalanná váló családok számára nyújtunk otthonszerû ellátást annak érdekében, hogy a család egysége megmaradjon. Az otthonban 30 személyt tudunk elhelyezni. 
 
A családokat önálló szobákban helyezzük el, tisztálkodásra, főzésre, szabadidős tevékenységekre közös helységek állnak rendelkezésre. Térítési díjat nem kell fizetni. Krízisben lévő családjainknak adományinkból szükség szerint juttatunk, ezzel segítve a szülőket gyermekeik teljes körű ellátásában. A házirend betartása mindenkire kötelező érvényű. A család életvezetésében, gyermeknevelésben felmerülő problémáit nevelési tervben rögzítjük, szociális, mentális, pszichológiai és jogi tanácsadással támogatjuk a szülőket feladatuk megvalósításában. A gyermekjóléti szolgálattal, gyermekvédelemben működő jelzőrendszerrel együtt dolgozunk, a kívánt cél elérése érdekében. Fontos feladat a munkaképes szülők munkába állítása.
 
A Gondviselés Háza Családok Átmeneti Otthona célja, hogy a családok mentálisan és egzisztenciálisan megerõsödjenek az itt töltött idő alatt. A kötelező előtakarékossággal az a célunk, hogy az összegyűlt tőke segítségével, a gondozási idõ letelte után a családok képesek legyenek lakhatásuk megoldására.
 

Fogadóhely adatlapja

Fogadóhely neve: Gondviselés Háza Családok Átmeneti Otthona - Esztergom
Település: Esztergom
Irányítószám: 2500
Cím: Kossuth Lajos utca 42.
Tevékenységek:

Gyermekek és családok ellátása

Honlap:
Telefonszám: 06-33/412-614
Kapcsolattartó neve: Tittmann Lászlóné
Kapcsolattartó e-mail: malta.esztergom@maltai.hu
Minősítés:
Térképre:

Értékeld a fogadóhelyet!

Segíts másoknak a jellemzéseddel megtalálni a számukra ideális fogadóhelyet.